Емил Спасов с яростен коментар към управляващите Левски през последните 15 години – БГ Футбол – efbet Лига

Бившият футболист на Левски Емил Спасов смята, че е време всички, които милеят за Левски да се превърнат в собственици на клуба. Той каза още, че на „Герена“ е нужно вече да се поема и необходимата отговорност за всичко случващо се.

„Разбира се, че като всички левскари се радвам. Очаквах го това нещо. За мен беше въпрос на време. Сега вече нещата са в ръцете на всички, които обичат Левски. Трябва да свалим шапка пред феновете за това, което направиха и правят във времена, в които нямаше откъде да идват пари“, откровен е той.

„За съжаление Сираков няма много време за губене, защото мачът с Лудогорец чука на вратата, както и този с Локомотив Пловдив след него, който за мен е по-важен. Най-голямата задача сега пред Наско е да се повдигне духът на всички, които работят в клуба в момента и най-вече на футболистите, разбира се. Наско го умее това. Другото важно нещо е той да се обгради около себе си с хора, които обичат Левски и които си дават живота за клуба. Надявам се повече легенди отсега нататък да заработят на „Герена“, допълва Спасов.

„През последните 15 години управлението беше тотално сбъркано и много лошо. Изляха се милиони, а нямаме трофей 11 години. В този период, ако бяхме играли дори само с юноши, щяхме да вземем някоя Купа. Крайно време е всички, които обичаме Левски, да сме собственици и да има ясна отговорност, когато се правят грешки. Не е нормално 11 години само да се проваляме, а виновник да няма“, заяви бившият директор на „синята“ школа./Меридиан мач

Източник: Gong.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *