Лице в лице | Президентът не се страхува от импийчмънт, твърди началникът на кабинета му

Президентът не се страхува от импийчмънт. Ако тръгне процедура по импийчмънт, рейтингът му от 60% ще стане 80%. Това заяви началникът на кабинета на президента Румен Радев – Калоян Методиев в предаването „Лице в лице“ по Би Ти Ви.

Методиев коментира разпространените от прокуратурата записи от специални разузнавателни средства (СРС), в които се чува глас, който обвинението твърди, че е вероятно на президента. Гласът казва на командира на Военновъздушните сили (ВВС) генерал-майор Цанко Стойков да го държи в течение за документите по разследване на антикорупционната комисия за г-жа Д.Р.

„В момента сме свидетели на разграждане на държавността. Става въпрос за записи на действащ президент“, обяви Методиев. „Създават се условия за една перфектна буря в държавата или казано по-разговорно – мътна вода. Кой какво ще прави в тази мътна вода е отделен въпрос. Като политолог бих казал, че кризата е и възможност. Очевидно вече сме влезли в една криза и какво ще се роди от нея е въпрос на близко бъдеще“, добави той.

Източник: Dnevnik.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *