Роджърс: Второто полувреме заиграхме играта си – Футбол свят – Англия

Мениджърът на Лестър Сити Брендън Роджърс не спести похвалите си след успеха с 2:0 на „лисиците” над Арсенал в последен съботен мач от кръга във Висшата лига. Северноирландецът скъса и от хвалби нападателя си Джейми Варди, който реализира първия гол и подаде за втория на Джеймс Мадисън.

„Това е отбор, който е много фокусиран и се защитава много добре. Усещах, че контролираме голяма част от мача. Победата е чудесна, защото я направихме срещу отбор, който наистина може да те нарани. Способни бяхме да се справим с тази опасност и играхме чудесен футбол”, призна Роджърс.

„Отне ни време да заиграем нашия стил, но играчите са наясно със своите качества и могат да спечелят срещу всеки отбор. Играхме срещу топ отбор с добри играчи, така че трябваше да останем спокойни. Много, много важни три точки”, акцентира треньорът на „лисиците”.

„Джейми Варди е нападател, който е сред най-добрите в европейския футбол. Носи много на отбора ни. Даваме му нужната свобода, от която се нуждае. Ние сме агресивен отбор, играем бързо, а това спомага на неговия завършващ удар, както и точността му – феноменален е”, завърши Брендън Роджърс.

Източник: Gong.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *