Фрозиноне сви платната за Костов, има по-евтин вариант – БГ Футбол – efbet Лига

Втородивизионният италиански Фрозиноне изглежда ще спре с опитите да ангажира топреализатора на миналия сезон в българския шампионат Станислав Костов. Тимът от Серия Б се опитва от над един месец да привлече футболиста на Левски, но няма финансовата възможност за това. 

Една оферта на италианците дори вече бепе категорично отхвърлена от „сините“. Тя беше на стойност 250 хил. евро, докато столичният гранд искаше минимум три пъти повече. Така сега от Фрозиноне са на път да намерят по-евтина алтернатива. 

Паралелно с преговорите за Костов, ръководството водеше такива и с Болоня за острието Диего Фалчинели. Неговата цена е 1.2 млн. евро, но двата клуба са склонни на друг вариант – Фрозиноне да плати половината от сумата, за да вземе 50% от правата му. Подобни сделки са честа практика в Италия. 

Ако има трансфер при подобни условия, Фалчинели би излязъл по-евтино на новия си тим, отколкото Костов. Иначе италианският таран е преследван от половината тимове в Серия Б, но никой не може да си позволи да плати толкова много, колкото иска Болоня. Той самият вече е отказал няколко оферти от чужбина. 

Източник: Gong.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *