Контузен футболист чака линейка 2 часа и половина – Футбол свят – Англия

Ниските дивизии в Англия предложиха куриозен инцидент, който бързо придоби популярност. В двубой от Национална лига Юг – шестото ниво в английския футбол – контузен играч трябваше да лежи на терена и да чака пристигането на линейка в продължение на 2 часа и половина.

Срещата между Труро Сити и Конкорд Рейнджърс беше прекратена в събота заради тежката контузия в рамото. Футболистът на Труро Майкъл Ерве беше обездвижен върху носилката, докато пристигне линейката, която трябваше да откара. Мачът беше прекъснат към 16,30 часа местно време, а автомобилът на спешна помощ се появил чак в 19,10 часа.

От съответния регионален център на звеното за спешна медицинска помощ коментираха единствено, че екипът е реагирал в рамките на допустимото.

В крайна сметка Ерве е бил вдигнат и откаран в местна болница, която се намирала на не повече от 3 км до стадиона, където се играла срещата. През това време физиотерапевтът на Труро останал до контузения футболист през цялото време, като използвал якета и анцузи, с които да го завива. Никой не посмял да мести пострадалия играч, тъй като при повдигане болките, които изпитвал, били много сериозни.

Реферът пък взел решение двубоят да бъде прекратен, защото след 18 часа местно време вече не е имало охрана на терена.

Източник: Gong.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *